• Escrit per Super User
 • Categoria: Blog
 • Vist: 875

CAMPANYA ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ 2017

Un any més, el Centre Veterinari Dosrius ens hem adherit a la Campanya d'Esterilització i Identificació, és molt senzill inscriure's, només cal entrar a la pàgina www.socresponsable.org i clicar a la pestanya de "Inscripció", allà haureu d'omplir un formulari i després trucar al telèfon 93.791.93.89, 63.20.50.93 o  per demanar-nos informació, demanar-nos hora o per solucionar-vos qualsevol dubte que tingueu.

socresponsable

 • Escrit per Super User
 • Categoria: Blog
 • Vist: 390

LES NOSTRES PROMOCIONS

Després d'un temps sense escriure res al Blog del nostre Centre, entonant el mea culpa, ens hi tornem a posar! En plena "cuesta de enero", avui només us farem un petit recordatori sobre les promocions que tenim vigents i les que en breu tindrem:

piggy bank 1595992 640

Desembre i Gener: Promoció d'Esterilització de gos i gossa, preus ajustats en castració de mascles i femelles de tots els pesos*. 

Febrer, Març i Abril 2017: Campanya d'Esterilització i Identificació de FAADA per a gats i gossos, com cada any arrencarà en breu aquesta nova edició d'aquesta campanya. Només caldrà que entreu a la web socresponsable.org, i buscar el nostre centre veterinari, omplir un formulari i amb el codi que se us assignarà ja ens podreu demanar hora trucant al telèfon 93.791.93.89. o també ens podeu enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o envia'ns un Whatsapp al 630.20.50.93 

Els preus que s'apliquen en aquesta campanya venen marcats per FAADA, si necessiteu qualsevol tipus d'informació, sabeu que sempre som aquí per resoldre qualsevol dubte que tingueu!

*Els preus de l'esterilització en femelles variarà depenent del pes.

 

 

 

 

 • Escrit per Super User
 • Categoria: Blog
 • Vist: 1132

GOSSOS I NENS, AMICS PER SEMPRE

Els beneficis que aporta una mascota als nens són moltíssims. En general, la companyia d'un animal millora la qualitat de vida de tot ésser humà, augmenta la longevitat, preserva l'equilibri físic i mental, facilita la recreació, redueix l'estrès i disminueix l'índex de depressió en general.

Però en els nens juga un rol encara més important, perquè també contribueix en el desenvolupament educatiu i social, ja que els obliga a assumir responsabilitats, augmenta la seva autoestima i, en la majoria dels casos, millora la integració de la família.

Llegeix més

 • Escrit per Super User
 • Categoria: Blog
 • Vist: 925

QUIN GOS ENCAIXA AMB TU?

Són moltes, (per sort), les persones que decideixen tenir un gos, el millor amic de l’home diuen, i amb tota la raó, un gos mai et fallarà, sempre estarà al teu costat, et rebrà com mai cap ésser humà ho faci, t’ajudarà a la teva salut física, a la teva salut mental, en definitiva....com que no acabaríem de nombrar les avantatges que té tenir un gos, continuem amb el post.

Doncs bé, quan arriba el moment d’escollir el gos, hem de tenir en compte uns quants factors importants, pensa que aquesta decisió és una responsabilitat que formarà part de la teva vida entre 10 i 14 anys aproximadament, així que no és qualsevol tonteria!

post

Llegeix més

 • Escrit per Super User
 • Categoria: Blog
 • Vist: 698

L'ERUGA PROCESSIONÀRIA DELS PINS

Durant els mesos de febrer i març és molt freqüent trobar pel sòl de les zones on hi hagi pins o cedres llargues fileres en moviment: són Erugues Processionàries del Pi (Thaumetopoea Pityocampa).

L'eruga processionària es reconeix fàcilment per la seva aparença i la seva conducta. Aquesta eruga, té el cap i la pell de color negre i costats de color gris, en el seu dors uns pèls vermellosos, anomenats tricomes, plens d'una substància molt urticant (histamina) que la protegeix dels seus depredadors, qui amb només tocar-la o olfatejar-la poden sofrir greus reaccions al·lèrgiques.

Llegeix més