LES NOSTRES PROMOCIONS

Després d'un temps sense escriure res al Blog del nostre Centre, entonant el mea culpa, ens hi tornem a posar! En plena "cuesta de enero", avui només us farem un petit recordatori sobre les promocions que tenim vigents i les que en breu tindrem:

piggy bank 1595992 640

Desembre i Gener: Promoció d'Esterilització de gos i gossa, preus ajustats en castració de mascles i femelles de tots els pesos*. 

Febrer, Març i Abril 2017: Campanya d'Esterilització i Identificació de FAADA per a gats i gossos, com cada any arrencarà en breu aquesta nova edició d'aquesta campanya. Només caldrà que entreu a la web socresponsable.org, i buscar el nostre centre veterinari, omplir un formulari i amb el codi que se us assignarà ja ens podreu demanar hora trucant al telèfon 93.791.93.89. o també ens podeu enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o envia'ns un Whatsapp al 630.20.50.93 

Els preus que s'apliquen en aquesta campanya venen marcats per FAADA, si necessiteu qualsevol tipus d'informació, sabeu que sempre som aquí per resoldre qualsevol dubte que tingueu!

*Els preus de l'esterilització en femelles variarà depenent del pes.