Equip

Coneix qui som

Isabel Castanera

Isabel Castanera

Gerent i Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1988 a la UAB. Membre d’AVEPA (Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) des de l’any 1990, dirigeix i treballa al capdavant del  Centre Veterinari Dosrius. Assistent regular a diversos cursos i monografies.

Nuria Ricós

Núria Ricós

Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1998 a la UAB. Actualment compagina la tasca clínica al  Centre Veterinari Dosrius, amb la docència, coordinant i impartint les classes per la titulació d’Auxiliar Clínic i Auxiliar Tècnic Veterinari.

Paola Salvini

Paola Salvini

Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1999 a la UBA (Univ. Buenos Aires). Formacions específiques en dermatologia i diagnòstic per imatge. Compagina la tasca clínica al  Centre Veterinari Dosrius, amb treballs de IAA (Intervencions Assistides amb Animals).

Marta Oliva

Marta Oliva

Gestió i ATV

Auxiliar tècnic veterinari i encarregada de la gestió del centre en l’àmbit administratiu, de marketing i xarxes socials.

Eduardo Nogués

Eduardo Nogués

Perruquer caní

Perruquer i estilista caní i felí. Amb una llarga trajectòria treballant en el món de la perruqueria canina i felina. Assessorament estètic depenent la raça i pelatge, especialista en talls a tisora, amb forma i stripping.

Monica Lazaro

Mónica Lázaro

Perruquera canina

Perruquera canina i felina. Experiència i assessorament estètic depenent la raça i el pelatge. Banys, talls a màquina i tisora.

Contacte

Horari

De dilluns a divendres: 

Matí: de 10:00 a 13:30h 

Tarda: de 16:00 a 19:30h

Dissabte: de 10:00 a 13:30h

Urgències