Equip

Coneix qui som

Isabel Castanera

Isabel Castanera

Gerent i Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1988 a la UAB. Membre d’AVEPA (Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) des de l’any 1990, dirigeix i treballa al capdavant del  Centre Veterinari Dosrius. Assistent regular a diversos cursos i monografies.

Nuria Ricós

Núria Ricós

Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1998 a la UAB. Actualment compagina la tasca clínica al  Centre Veterinari Dosrius, amb la docència, coordinant i impartint les classes per la titulació d’Auxiliar Clínic i Auxiliar Tècnic Veterinari.

Paola Salvini

Paola Salvini

Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1999 a la UBA (Univ. Buenos Aires). Formacions específiques en dermatologia i diagnòstic per imatge. Compagina la tasca clínica al  Centre Veterinari Dosrius, amb treballs de IAA (Intervencions Assistides amb Animals).

Marta Oliva

Marta Oliva

Gestió

Encarregada de la gestió del centre en l’àmbit administratiu, de marketing i xarxes socials.

Eduardo Nogués

Eduardo Nogués

Perruquer caní

Perruquer i estilista caní i felí. Amb una llarga trajectòria treballant en el món de la perruqueria canina i felina. Assessorament estètic depenent la raça i pelatge, especialista en talls a tisora, amb forma i stripping.

Monica Lazaro

Mónica Lázaro

Perruquera canina

Perruquera canina i felina. Experiència i assessorament estètic depenent la raça i el pelatge. Banys, talls a màquina i tisora.