Equip

Coneix qui som

isabel_castanera_veterinaria_dosrius

Isabel Castanera

Gerent i Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1988 a la UAB. Membre d’AVEPA (Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) des de l’any 1990, dirigeix i treballa al capdavant del  Centre Veterinari Dosrius. Assistent regular a diversos cursos i monografies.

nuria_ricos_veterinaria_dosrius

Núria Ricós

Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1998 a la UAB. Actualment compagina la tasca clínica al  Centre Veterinari Dosrius, amb la docència, coordinant i impartint les classes per la titulació d’Auxiliar Clínic i Auxiliar Tècnic Veterinari.

paola_salvini_veterinaria

Paola Salvini

Veterinària

Llicenciada en Veterinària l’any 1999 a la UBA (Univ. Buenos Aires). Formacions específiques en dermatologia i diagnòstic per imatge. Compagina la tasca clínica al  Centre Veterinari Dosrius, amb treballs de IAA (Intervencions Assistides amb Animals).

marketing_digital_marta_oliva

Marta Oliva

Gestió

Encarregada de la gestió del centre en marketing digital, web, xarxes socials i administratiu. Amb un Màster en Marketing Digital i Xarxes socials per la UVic-UCC.

perruqueria_canina_feina_eduardo_nogués

Eduardo Nogués

Perruquer caní

Perruquer i estilista caní i felí. Amb una llarga trajectòria treballant en el món de la perruqueria canina i felina. Assessorament estètic depenent la raça i pelatge, especialista en talls a tisora, amb forma i stripping.